Vårkappa

 
 I samarbete med Club xprs
 
Hur fin är inte min nya vårkappa? Jag gillar den väldigt mycket och längtar till att kunna använda den utan att frysa. Ni hittar den här klick till otroligt bra pris.
Happy shopping sweeties<3
beige kappa dagens outfit påskbukett trenchcoat tunn kappa vår känslor vårkappa vårmode
0 kommentarer

Glad påsk!

 
Hej och glad påsk hjärtan!
Hoppas ni njuter av påskledigheten. Mina svärföräldrar är på besök hos oss och Leo är mer än glad över att ha farmor här, fastän han fortfarande är sjuk. Min stackare har varit sjuk i omgångar på sistone och jag verkligen längtar till han slipper sin eviga förkylning. Han har även besvär med ögat, en vagel på ögonlocket, det gjorde väldigt ont på honom i början men nu verkar han inte besvärat av det. Hoppas det går över av sig själv snart. Igår gjorde jag kaninmellis på frukt till honom och det uppskattades. Allt för att pigga upp honom lite =)
Idag fixar vi lite på uteplatsen och gör fint inför våren. Känns så skönt att våren är runt hörnet, är nöjd och klar med denna långa vinter.
Vi hörs!
glad påsk kanin mellanmål matplats . mellistips påskhelgen påskplaner påskpynt
1 kommentar

Vellingeblomman

 
Häromdagen var vi på Vellingeblomman. De har en färgglad påskutställning som barnen uppskattar. De hade även kaniner och får som man fick titta på. På deras zoo-avdelning fanns det många fiskar och att titta på fiskar är nåt som verkligen roar vår son. Vi åt lunch på caféet och handlade hem lite påskpynt.
Nu är påskhelgen riktigt nära, vi kommer nog mest ta det lugnt. Stackars Leo har fått ögoninfektion så vi vilar oss mest, trots att vi får finbesök =)
 
familjedag mysig utflykt påskhelgen vellingeblomman
1 kommentar