Coffee and simple pleasures

 
 
God kväll bästa!
Häromveckan besökte jag ett hälsosamt café i Malmö, Coffee and simple pleasures. De hade massa gott på menyn, bra vegetariskt utbud och deras acai bowl var verkligen en höjdare. Kommer definitivt tillbaka! Jag älskar verkligen helgfrukost, när jag jobbar hinner jag aldrig äta hemma då jag börjar väldigt tidigt och äter frukost på jobbet, så helgfrukosten är en höjdpunkt för mig. 
Vi hörs!
Malmö café helgfrukost skåne guide skåne tips
0 kommentarer

Söndagsplaner

 
 
God morgon hjärtan!
Jag har suttit en stund här och ätit frukost. Sov lite längre än killarna då jag hade tjejerna på middag igår och efter att de åkt fortsatte jag att måla fönster. Vi byter Leos rum och det har tillfört att vi får måla om även i det nya rummet, men jag vet att det blir jättebra sen när det väl är färdigt och han kan nu egentligen ha kvar samma rum sålänge vi bor kvar här, då nya rummet är luftigare.
Så dagens planer är att fortsätta med målning. Egentligen är jag väldigt sugen på mysig utflykt med mina killar men på grund av att det näst intill är kaos på ovanvåningen får vi fixa här hemma.
Hoppas ni har en mysig söndag.
Kram
familjeliv livet i villa söndagsplaner
1 kommentar

När tiden inte räcker till...

 
Hej vänner!
Efter ett LÅNGT uppehåll är jag tillbaka och vill blogga igen. Det är ju så kul att skriva av sig i inlägg och dela ord med er andra. Anledningen till att jag tog en paus är att jag inte kände att jag hade tid över till bloggandet, min familj, jobbet och mina andra fritidsintressen kom före, men nu är jag redo att försöka skriva ett par gånger i veckan. Livet är annars i sin ordning, jag och min lilla familj mår fint och snart har vi en envis men urgullig tvååring!! här hemma. Helt otroligt hur fort tiden går!
Önskar er en trevlig helg och hoppas att ni har lust att följa igen!
Kram
att ha blogguppehåll dagens outfit livet med tvååring mammalivet
2 kommentarer