Tivoli

 
Hallå vänner!
Det har gått flera dagar sen jag hann titta in här sist. Jag har börjat arbeta efter min mammaledighet nu och det tar såklart lite tid innan man vänjer sig vid nya rutinerna. Men det tar gått förvånansvärt bra för både Leo och mig. Han verkar ta det bra och jag hoppas att det fortsätter så. När vi har vant oss vid våra nya rutiner kommer bloggen förhoppningsvis att rulla på som vanligt.
 
Förra helgen åkte vi till Köpenhamn och Tivoli, vädret var kallare än vad de hade lovat, men det blev faktiskt lite skönare under dagen. Vi strosade runt, åt gott och Leo hade det roligt. Roligast hade han på deras lilla lekplats förstås.
 
Just nu njuter vi av långhelg och det superfina sommarvädret. Idag blir det grillning och häng i trädgården.
Ha en fin helg bästa ni!
 
 
att börja arbeta efter mammaledigheten dagsutflykt tivoli
0 kommentarer

En trevlig helg!

 
 
Trötta efter en intensiv dag och söndagsplaner
 
Hej!
Igår hade vi en fullspäckad lördag. dagen gick verkligen i ett och vi kom inte hem förrän strax efter kl. 18. Vi hade det trevligt men det blev nog lite jobbigt med en heldags utflykt för Leo och för oss själva med, värst va trötta vi var.
Idag ska vi förbereda lite inför den kommande veckan och faktiskt gå på bio, bara jag och min man. Inte ofta vi kan vara för oss själva, så det ska bli mysigt =)
 
Hoppas ni får en fin söndag!
en intensiv lördag söndagsplaner
0 kommentarer

Sommar Och Sol

 
Sommarvärme och nya sömnrutiner
 
Hallå!
Äääntligen är sommaren här och då mår man super förstås. Det är 20+ i luften och jag njuter till max av mina sista lediga dagar med Leo. Denna veckan har vi varit på öppna förskolan på förmiddagarna, kommit hem, ätit lunch, efter att Leo sovit en stund, kommit ut igen och hittat på saker utomhus, Gud va dagarna känns längre på sommaren. Plötsligt hinner man göra så mycket mer.
 
Jag har ändrat lite i Leos rutiner nu och han får sova sitt pass direkt efter lunchen, förut sov han på förmiddagarna men jag tyckte inte det fungerade så bra nu i slutet. Nu är han så trött efter lunchen så han somnar direkt utan att bråka och han sover faktiskt lite längre och hans läggdags har vi ändrat från 19 till 20. Passar bättre nu under sommaren och att jag får lite mer tid med honom efter jobbet innan det är läggdags för honom. Jag kommer ju sakna ihjäl mig tills jag kommer hem och kramar om honom igen.
 
Nu ska jag leta lite receptinspiration medan han sover. Ha en härlig solig fredag bästa ni!
att vara föräldraledig ett åringens sömnrutiner sommardagar sommaren är här Äntligen sommar
0 kommentarer