Att njuta av bebisbubblan

 
 
God kväll vänner!
Hoppas allt är fint med er, med mig är det faktiskt lite sådär, jag är ganska sliten efter en vaken natt, Leo har kommit i en konstig dygnsrytm, han vill sova för natten redan vid 18 och vaknar pigg och glad redan vid 4- tiden och jag kan inte påstå att jag är riktigt sugen på att gå upp då, idag har jag alltså inte haft lust att röra vid kameran men vad gör det om ni istället får se de här finaste mysiga bilderna (enligt mig förstås).
Här är Leo 3 dagar gammal, första natten som vi tillbringade hemma som en liten familj, åh va jag älskar och saknar den tiden, det är verkligen nåt speciellt med att ha en nyfödd hemma, man är lycklig och så orkeslös samtidigt på nåt vis, alla hormoner gör att man ena stunden är överlycklig och nästa stund gråter man över ingenting. De här bilderna har jag aldrig visat för er, men ikväll kände jag för att göra det. Igår tittade jag på Eriks mobilbilder och de väckte så mycket känslor, han har rätt mina bilder är lite tråkiga, jag vill att de ska vara så "fina" det går men han tar underbart fina bilder i farten som verkligen avspeglar vår vardag. Han hade så söta bilder och videor på Leo från första tiden och lite senare när han hade börjat med smaskisar och är kladdig överllt. Men ser ni hur mycket lille plutten har vuxit?! Tänk så mycket som händer under ett år!
 
Om ni väntar barn och vill höra ett tips från mig (bland 1001 andra tips som ni säket fått =) ) Njut av bebisbubblan! Fyll frysen med matlådor i förväg och bara mys, strunta i den som vill få er att göra annat, alla besök och mammafik på stan kan gott vänta några veckor. Det var det jag ville göra, bara vara hemma, njuta av bebisbubblan och lära känna vår lilla familjmedlem och faktiskt lära mig att ta hand om honom och komma in i den nya tuffa mammarollen, men jag kände mig även pressad av omgivningen att jag inte skulle bli en sån där tråkig typ som bara är hemma så fort den blir mamma.
 
Just nu är det en roligare tid med Leo, han utvecklas för fullt och är upptagen med att utforska och upptäcka nya saker men det blir tyvärr inte mycket mys förutom när han är trött och vill sova, så den mysiga tiden i början skulle jag vilja uppleva 10 gånger om med Leo igen om jag fick chansen.
 
Godnatt♥
att njuta av bebisbubblan bebismys första tiden med bebis
1 kommentar
AngelicasVärld

Men sicken söt liten sak ;-)

Svar: Åh tack, visst är han, så liten o go =)
fruborgenvik.se