6 år tillsammans


Hej på er!
Hoppas allt är fint med er, själv är jag dunderförkyld, har grymt ont i halsen, täppt näsa, feber och svår hosta i toppen av det. Usch riktigt jobbigt, hoppas det går över snart, men nu verkar Leo må bra igen och det är huvudsaken.
Igår firade jag och min man  6 år tillsammans. 6 underbara år fylld med glädje, kärlek, vänskap, galenskap, skratt och tårar. Så glad över att ha honom som min livskamrat och pappa till min son. Han gör att jag känner mig trygg och fylld av kärlek. Den personen jag litar mest på och den jag vill tillbringa resten av mitt liv med <3 
 
6 år tillsammans min stora kärlek
1 kommentar

Iphone snaps #1

 
God kväll!
Jag är en riktig "camera mama" och fotar mycket. Men det är bara bra för jag har massor av bilder som får mig och oss att komma ihåg små härliga vardagsstunder. Därför har jag tänkt att introducera en veckosummering med bilder tagna med min iphone., bilder tagna direkt ur vårt vardagsliv som jag vanligtvis inte visar här. Jag har sett det på många andra bloggar och jag gillar idén. Hoppas ni också gillar det.
 
Annars har vi en sjukstuga här hemma. Leo är fortfarande dålig och jag har halsont och faktiskt ont i hela kroppen. Hoppas verkligen inte på influensa. Idag har jag knappt orka nåt och E kom hem efter lunch för att ta hand om Leo. Nu ska jag koka te och se på min serie, följer en ny serie som jag fastnat för.
 Trevlig kväll!
iphone snaps vardagsbilder
0 kommentarer

Söndagsvåfflor

 
 
God morgon fina!
Idag har vi vaknat till ännu en solig dag, hur härligt?! Till frukost gjorde jag våfflor, mest för att Leo har haft väldigt dålig aptit de senaste dagarna och jag vet att han tycker om våfflor men han ville inte ens ha våfflor idag, han åt lite melon och tog lite ersättning innan han skulle sova. Men han verkar pigg i alla fall. Efter lunch ska vi komma ut, hitta på nåt och njuta av fina vädret.
Hoppas ni får en härlig söndag!
 
 
frasiga våfflor söndagsbrunch söndagsvåfflor
3 kommentarer