Iphone snaps #1

 
God kväll!
Jag är en riktig "camera mama" och fotar mycket. Men det är bara bra för jag har massor av bilder som får mig och oss att komma ihåg små härliga vardagsstunder. Därför har jag tänkt att introducera en veckosummering med bilder tagna med min iphone., bilder tagna direkt ur vårt vardagsliv som jag vanligtvis inte visar här. Jag har sett det på många andra bloggar och jag gillar idén. Hoppas ni också gillar det.
 
Annars har vi en sjukstuga här hemma. Leo är fortfarande dålig och jag har halsont och faktiskt ont i hela kroppen. Hoppas verkligen inte på influensa. Idag har jag knappt orka nåt och E kom hem efter lunch för att ta hand om Leo. Nu ska jag koka te och se på min serie, följer en ny serie som jag fastnat för.
 Trevlig kväll!
iphone snaps vardagsbilder
0 kommentarer

Söndagsvåfflor

 
 
God morgon fina!
Idag har vi vaknat till ännu en solig dag, hur härligt?! Till frukost gjorde jag våfflor, mest för att Leo har haft väldigt dålig aptit de senaste dagarna och jag vet att han tycker om våfflor men han ville inte ens ha våfflor idag, han åt lite melon och tog lite ersättning innan han skulle sova. Men han verkar pigg i alla fall. Efter lunch ska vi komma ut, hitta på nåt och njuta av fina vädret.
Hoppas ni får en härlig söndag!
 
 
frasiga våfflor söndagsbrunch söndagsvåfflor
3 kommentarer

Rosor, kaffe, mys och en solig lördag

 
 
Hejsan bästa!
Hoppas allt är fint med er. De senaste dagarna har varit så intensiva för oss. Leo är sjuk, sover och äter jättedåligt. Det tar inte bara på hans krafter utan även mina. Han har haft feber några nätter i rad nu och är så dålig i magen, blir han inte bra till efter helgen kommer vi söka vård.
Annars så har vi det ändå rätt bra, våren är äntligen här. Vi har kommit ut och njutit av vädret de senaste dagarna trots att lilla hjärtat inte är på topp. Idag hade vi en riktig mysig lördag, vi har verkligen myst och gosat hela dagen. Leo har blivit så otrolig mamma den senaste veckan och vill hänga i min arm jämt. Han klättrar upp på mina ben och gnäller tills jag bär honom, hah, Jag vet inte om det är för han är sjuk eller om det är en ny fas.
 
Nu sover mina pojkar, och jag tänkte först kika in här och sen nätshoppa en del saker jag spanat in.
Kram på er!
 
en mammig bebis sol, rosor och kaffe solig lördag våren är här
0 kommentarer