Iphone snaps #3

 
När mammalivet inte känns rosafluffigt...
Hallå!
Hoppas allt är fint med er och ni njuter av sommarvädret, det har gått flera dagar sen jag loggade in här sist, ledsen för det... men tiden till det har verkligen inte funnits där. Jag har faktiskt haft några tuffa veckor bakom mig, de har har varit tufft på flera håll, att se sin älskade son ledsen ibland när man åker och faktiskt även när man kommer hem, han kan vara sur upp till 2 timmar när jag kommer hem från jobbet, jag tror det är hans sätt att visa sitt missnöje. Ja valde att börja på ett nytt jobb efter mammaledigheten och bara att vara ny på jobbet tar så mycket på krafterna, även om arbetsuppgifterna är ungefär detsamma, är det så mycket nya intryck och en del nya saker att lära sig. Egentligen hade jag behövt att komma hem och bara sova men så funkar det inte riktigt när man har en liten hemma. Man kommer hem från jobbet till sitt andra "jobb", alla ni mammor som jobbar förstår verkligen va jag menar....Det där med att ha egentid har inte existerat i mitt liv de senaste veckorna. 
Hur trött jag än är efter jobbet känner jag att jag måste ta igen tiden jag förlorat med Leo, jag vill ägna all min tid åt honom och när han somnat för natten, är det dags för oss att plocka undan, laga mat till nästa dag och allt annat som måste göras, men det ska gå även om det är tufft nu i början, det är en omställning för oss alla.
 
Ovan ser ni lite mobilbilder från senaste tiden, jag måste erkänna att vi njuter på ett annat sätt av våra tre lediga dagar i veckan. Vi gör mycket mer ihop och det känns som att vi alltid ska göra sånt som uppskattas av Leo, Våra lediga dagar är med andra ord fullbokade med Lekland, lekparker, badhus, öppen förskola och sånt som han gillar. Kul har vi haft även om det varit lite tufft =)
 
en mammas tankar iphone snaps när mammalivet inte känns rosafluffigt
0 kommentarer