Busfabriken

 
 
Häromdagen var vi på busfabriken igen! Det leklandet har vi fastnat för just för att Leo trivs så bra där. Den största fördelen är att barnen mellan 1-4 år har sin egen lilla avdelning så man slipper akta sig för större barn som springer omkring och kan låta barnen utforska i fred. De har även en en mysig hörna med konstgjorda palmer där man kan sitta och fika. Maten är dock ingen höjdare. En annan nackdel är att det inte är så fräscht tyvärr. Efter första besöket lärde vi oss att ta med extra strumpor så man kan byta när man vill hem, och tvätta händerna innan fikat är verkligen ett måsta, haha =D Men vi har valt att återkomma eftersom fördelarna överväger. Att vara på lekland är ju perfekt aktivitet för barnen dagar det inte är så fint väder. Förhoppningsvis blir det bättre väder snart så vi även kan hitta på fler utomhusaktiviterter/ utflykter.
 
Idag ska det regna hela dagen hos oss, så vi kommer nog att hitta en inomhusaktivitet, det lutar nog mot ett besök på badhuset senare i eftermiddag.
Ha det så fint sålänge!!
barnaktivitet busfabriken
0 kommentarer

Vart tar tiden vägen?

 
God kväll bästa!
Här sitter jag och tittar på några bilder vi tagit häromdagen och inser att vår pojke har blivit så STOR! Vart tar tiden vägen?! Just nu är definitivt bästa tiden, han utvecklas enormt mycket, är nyfiken på omvärlden som aldrig förr och vill utforska på egen hand samtidigt som han visar väldigt mycket kärlek för oss. Även om det kanske inte är lika gosigt som när han var en liten bebis och sov i famnen jämt, gillar jag den här perioden bäst hittills. Det är så kul att följa hans utveckling och numera kan vi hitta på en hel del saker ihop.
Jag uppskattar verkligen varje minut jag får med honom och tar vara på tiden. Därav tystnaden här! Men om jag väljer att ha kvar bloggen måste jag uppdatera nästan dagligen, annars är det ingen vits att ha kvar den känner jag. Hursomhelst nu väntar tre lediga dagar tillsammans med min lilla familj och helgen har alltså börjat för vår del. Hur härligt?!
Nu är det redan läggdags för denna trötta mamma. Ha en fin kväll o härlig fredag!
 
 
att vara förälder mammalivet tiden med bebis
0 kommentarer

Midsommarafton

 
Hallå!
Hoppas ni haft en trevlig midsommarafton. Vi har haft det underbart! Vi har dansat runt midsommarstången, sjungit, ätit grillat, massa jordgubbar och annat gott. Inte ofta vi firar så här traditionellt haha, men det blir så nu när vi har barn. Leo tyckte det var så kul och klappade hela tiden medan vi sjöng och dansade. Det blev andra midsommarfirande med honom och den bästa på länge. Jag har inte hunnit överföra några bilder från kameran ännu men här får ni en selfie på mig och min kärlek.
God natt
glad midsommar midsommarafton midsommarkransar
0 kommentarer