Statarmuseet

 
 
Hej gullisar!
Här kommer många bilder från vår dagsutflykt till Torup i torsdags. Vi besökte Statarmussét, tips på bra barnvänligt ställe! Det fanns arbetarebiblioteksmusem ( entré 40 kr/ vuxen) och djurpark (minigrisar, höns, kaniner) med dem djur lantarbetarna hade och så självklart fanns det mysigt Café med Krav-certifiering. Vädret var jättefint så vi valde att sitta ute i trädgården och fika. Medan Leo och hans pappa utforskade gården efter fikat satt jag i solen och bara njöt av lugnet. Ni anar lite på en av bilderna hur fin utsikten från trädgården var. Påväg hem handlade vi sushi och satt resten av kvällen ute på altanen medan Leo lekte i trädgården. Det var en riktig underbar och lyckad dag.
Nu har det gått en vecka av vår semester och vi har hunnit med en hel del roliga utflykter redan. Vi hoppas verkligen på bättre väder och stranddagar nu!
barnvänlig utflykt skåne barnvänligt i skåne dagsutflykt sommar i skåne statarmuseum
6 kommentarer
Eleonora Adriana ♥

Mysigt :)

Svar: Eller hur?! Sådana dagar lever man länge på. kram<3
fruborgenvik.se

Shaniia

Underbara bilder på er dagsutflykt till Torup. Jag är en ny bloggare skulle ni kunna kolla på min blogg, ge gärna tips.
http://shaniiia.blogg.se

Björn Wikström

Hej.
Första gången jag snubblar in på din blogg. Måste säga, trevlig läsning :-) Riktigt trevligt inlägg om statarmuseet, känns nästan lite lockande att Downsiza tillbax till det sättet att leva.

Må väl

NORRSKEN EMMA

så härligt fina och mysiga foton! =)

ha en fortsätt fin fredag
kram

JUNITJEJ

Vilka mysiga bilder!

Linnea

Vilka mysiga bilder:)