Monday Inspo

Hej godingar!
De här inspirerar mig just nu..
 
Denim, denim, DENIM! Hur snyggt är inte det? Jag har under några månader letat efter den drömmiga jeansjackan men ännu inte funnit den. Det är ett basplagg i garderoben och jag vill välja den med omsorg då jag vet att jag kommer använda den år efter år. Jag vill ha en oversize modell och jakten fortsätter...
Jeanskjol är en stor favorit just nu och jag måste säga att jag älskar den asymmetriska varianten från Gina Tricot, jag har verkligen besökt varenda butik i närheten av oss men den verkar vara slutsåld överallt. Inte konstigt!! Hoppas jag hittar en liknande...
 
Ni som följt mig ett tag vet att jag är galen i smoothies... det finns ju oändliga varianter och jag har samlat på mig några somriga recept som verkligen måste testas.
 
STORA färgglada örhängen är så inne nu och jag har fallit lite för den trenden, de piffar ju upp vilken tråkig outfit som helst..
 
 
Och sist men inte minst, soliga varma sommardagar!! Vart tog sommaren vägen förresten?? Vi har haft regn nästan hela helgen och nu när semestern närmar sig med stormsteg vill man ha värme. Iår kommer vi vara hemma och tanken att det inte blir nån riktig sommar skrämmer mig. Annars har vi tänkt att göra dagsutflykter här nere i skåne och en vecka kommer vi att tillbringa hos E´s familj.
Ha en härlig start på veckan fina!!
 
inspiration semesterplaner sommarinspiration sommarmode sommarmåsten
0 kommentarer