5 skönhetsfavoriter!

 
Hej kära ni!
Veckans första inlägg får handla om mina fem absoluta skönhetsfavoriter just nu. Egentligen är det produkter som inte är nya hos mig utan jag har använt dessa länge och tar dem slut köper jag helt enkelt igen. Nu har jag beställt hem på nåt då konstigt nog tar allt slut nästan samtidigt.
 
  • Clarins Sun Wrinkle Control Cream For Face UVB 50, denna solskyddskrämen till ansiktet har jag använt i flera år nu. Använder den alltid under sommarmånaderna och vill aldrig byta den mot annan produkt. Bästa!!
  • St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse, denna produkten är rätt ny för mig, är fortfarande på första flaskan men den kommer jag defenitivt köpa igen. Jag är så imponerad av resultatet. Smörj in er efter en mjukgörande lotion en stund innan ni lägger er och vakna solbrun och fräsch dagen efter.
  • MAC Satin Lipstick Brave, mitt vardagsläppstift i snart två år, alltid på mina läppar.
  • Photo Finish Foundation Primer, får min foundation att sitta hela dagen lång!
  • Kérastase Resistance Therapiste Serum, perfekt till tjockt och ostryigt hår, gör håret silkeslen och funkar även som värmeskydd.
På tal om hårprodukter, ni är några som undrar hur jag tar hand om mitt hår och vilka produkter jag använder så jag har tänkt att skriva ett inlägg om det snart =)
 
Ha en solig måndag fina ni!
brun utan sol tips hårserum måste ha produkter primer smashbox satin brave skönhetsfavoriter solskydd till ansiktet
1 kommentar
Mikaela

Bra tips :D

Svar: Tack va roligt att du tycker så =)
fruborgenvik.se