Black on black!

Hej vänner!

Svart är favoritfärgen i min garderob, det är basfärgen och plagg som jag vet kommer användas i alla fall i några år köper jag helst i svart. Nu har Leo också en del svart i sin klädsamling, kanske ingen "barnfärg" direkt men snyggt är det ändå tycker jag. 

Idag har vi annars varit påväg nästan hela dagen. Nu är vi hos Eriks familj. Leo blev så glad över att träffa farmor och han älskar stället, så mycket nytt att utforska. Tågresan hit gick rätt bra även om första tåget blev lite försenat och vi missade anslutningståget och fick vänta en extra timme. Men ändå mycket bättre att bila i så många timmar med barn. Nu ligger vi i sängen och ska se familjen är värre, har sett den flera gånger men det var ett bra tag sen sist. En film som är lätt att skratta till!
Godnatt😘

1 kommentar

Iphone Snaps #4

 
 
Några bilder som finns i min mobil från senaste tiden! Jag har förresten börjat med en ny sak som kanske är ett litet måbratips. Jag har börjat spara ner inspirerande citat i min mobil för att ta en titt på dem ibland, alla vi har dagar då tron på oss själva inte riktigt är på topp och motivationen sviktar. Då känns det uppmuntrade för mig i alla fall att läsa nåt peppigt.  Ett tips är att ha uppmuntrande citat synligt för sig själv, i mobilen eller var man egentligen själv vill ha, man kan skriva ut och hänga upp dem i hemmet också om man vill =)
 
Trevlig kväll!
 
måbratips ur min iphone vardagsbilder
1 kommentar

Heldagsutflykt på skånes djurpark

 
 
Hej bästa ni!
Igår tog vi tillfället i akt när det var soligt och fint, vi åkte till skånes djurpark i Höör och var där i flera timmar. Min syster och hennes familj kunde följa med  och vi hade det supermysigt. Djurparken är inte så stor men hade ändå en del att titta. Leo tittade mycket nyfiket på alla djur och hade fullt upp med att utforska miljön, han var minst sagt trött och somnade i bilen påväg hem. Sen var han uppe igen, det blev sen nattning och jag hann inte kika in här. Jag la inte mycket energi på att ta foton igår, jag ville ju njuta av stunden med och visa Leo alla djuren vi såg, det blev några bilder i farten. Vi käkade gårdsbuffén till lunch, salladen var fräsch och god och varma maten var ok.
Idag blir tvätt och packning, på måndag åker vi uppåt i landet och Jag har skrivit en lista på allt som ska med så vi inte glömmer nåt... alltid svårt att veta hur mycket man ska ha med mig med barn.
Ha en fin lördag!
djurpark med barn heldagsutflykt skåne skånes djurpark skånetips
2 kommentarer