Statarmuseet

 
 
Hej gullisar!
Här kommer många bilder från vår dagsutflykt till Torup i torsdags. Vi besökte Statarmussét, tips på bra barnvänligt ställe! Det fanns arbetarebiblioteksmusem ( entré 40 kr/ vuxen) och djurpark (minigrisar, höns, kaniner) med dem djur lantarbetarna hade och så självklart fanns det mysigt Café med Krav-certifiering. Vädret var jättefint så vi valde att sitta ute i trädgården och fika. Medan Leo och hans pappa utforskade gården efter fikat satt jag i solen och bara njöt av lugnet. Ni anar lite på en av bilderna hur fin utsikten från trädgården var. Påväg hem handlade vi sushi och satt resten av kvällen ute på altanen medan Leo lekte i trädgården. Det var en riktig underbar och lyckad dag.
Nu har det gått en vecka av vår semester och vi har hunnit med en hel del roliga utflykter redan. Vi hoppas verkligen på bättre väder och stranddagar nu!
barnvänlig utflykt skåne barnvänligt i skåne dagsutflykt sommar i skåne statarmuseum
0 kommentarer

Helgbuketten

 
Hej finaste!
Härligt med fredag eller hur?! För mig alla dagar är sköna just nu, älskar semester!! Det har varit en produktiv fredag hittills har fått mycket gjort men fick också en välförtjänt lång sovmorgon idag. Nu är allt klart inför helgen och hann faktiskt handla hem helgbuketten med. Snart ska vi iväg men först tänkte jag kika in här och önska er en trevlig fredag!
Vi hörs<3
 
helgbuketten sommar klänning sommarblommor
2 kommentarer

Summer Days

 
Hej hjärtan!
Hur är läget? Det är lugnt och fint hos mig och jag försöker njuta av mina lediga dagar utan några måsten. Att vädret inte varit så somrig de senaste dagarna har egentligen inte gjort så mycket, det är nästan mer ok att försöka bara vara och inte känna stressen att man måste hitta på roliga aktiviter hela tiden. Jag har lite pysselprojekt igång här hemma, skönt att få gjort en del saker som man oftast inte har tid till. 
Imorgon blir det utflykt för vår del och jag ska lägga mig nu så jag orkar gå upp tidigt. 
Ha det så fint fina!
semester dagar sommar outfit sommmardagar
0 kommentarer