Mina nya målsättningar

 
Här är min lista på saker jag vill förbättra/ förändra under det nya året:
  • Jag vill bli en bättre mamma och fru! När jag tänker efter är jag inte alltid den bästa för mina älskade och jag tror det beror på att jag är utmattad, jag prioriterar inte alls mig själv, har knappt nån egentid och umgås sällan med mina vänner sen jag blev mamma och det ska jag försöka ändra på, att släppa kontrollen och låta E ta över mer. Planen är att jag ska börja jobba igen i vår och nu måste jag stegvis och försiktigt lära mig att både jag och Leo överlever om vi är ifrån varandra en eller två timmar.

 

  • Jag vill bli bättre på att träna, det är nog vad de allra flesta vill och jag är en av dem som verkligen måste ta tag i träningen igen snarast.

 

  • Jag vill läsa mer! Nu blir det mycket barnböcker, rim och ramsor och faktaböcker om barn men jag vill gärna läsa lite annat med =)

 

  • Jag vill tjäna mer pengar! 2016 har varit ett underbar år på många vis, jag har varit hemma hela året och kunnat ta hand om vår bebis och följa hans utveckling, på så sätt känner jag mig rikast men det gjorde att jag inte tjänat mycket pengar.

 

  • Och så vill jag bli bättre på att spara pengar! Jag har varit en riktig slösatyp förut men blivit bättre sen jag blev mamma. Men fortfarande kan det förbättras.

 

  • Jag vill resa med lilla familj! Jag drömmer redan nu om vår första "riktiga" utomlandsresa tillsammans och helst drömmer jag bort till Grekland.

 

  • Att fixa och dona hemma. Att bli husägare för med sig en del jobb förstås, huset är ganska nytt  och väldigt fräscht men vi vill ändå ändra en del småsaker.

Det var min lilla lista, har ni några nyårslöften?  Har ni några bra tips på hur man håller det?! Mitt bästa tips är att dokumentera allt man vill och påminna sig själv att titta på listan varannan månad eller så för att se om man är på rätt spår och självklart får man tänka realistiskt och inte ha allt för höga krav på sig själv. 

målsättningar nyårslöften
0 kommentarer