Kaffe + promenad

 
Så här ser mina dagar ut i princip, jag går ofta och länge med vagnen, medan Leo sover skönt njuter jag av den friska luften, lugnet, kaffet, lyssnar på podcast eller musik och rensar tankarna.
Hej förresten! Hoppas ni mår fint, som ni märker är jag inte så duktig på att uppdatera bloggen just nu, det är mest för mina dagar ser oftast likadana ut och jag tar inga bilder. Utan bilder blir bloggen jättetråkig trycker jag och då uppdaterar jag inte hellre, men jag lovar att bli bättre på det. Det kanske funkar med såna här vardagsbilder från mobilen med?! Gulliga ni är som kikar in här ändå <3
 
Idag blev det en snabb runda, Leo somnade på direkten, det syns på bilden hur sömnig han är :D Sen åkte vi in till stan, han fick träffa sin kusin och leka en stund och när han sov sin eftermiddagslur passade jag på att gå i butiker och kika lite, inte ofta det händer längre! Jag letar en klänning till mig själv till Leos 1årskalas men hittade faktiskt ingen som jag tyckte om, får kika runt på nätet istället o det är va jag ska göra nu strax!
Leos åkpåse är förresten ny, vi köpte ny då den andra vi har från Risarosa inte har plats för bälte och jag tycker det är lite omständigt med att ta på och ta av overallen flera gånger om dagen. Den är väldigt varm och skön och finns på rea just nu. Tips!
God natt o hörs imorgon!.
 
kaffe och barnvagnspromenad mammalivet åkpåse petite cherie
0 kommentarer