Fredagsvåfflor


Hej fredag!
Hur mår ni idag? Jag mår väldigt bra, har vaknat till en härlig solig fredag och ätit goda våfflor och druckit kaffe. Igår kikade jag inte in här för jag hade en sån dag då jag ville bara dra ett täcke över huvudet och sova hela dagen. Allt kändes fel och jag hade inte lust till nåt. Jag kramade om Leo och somnade strax efter honom för natten. Det var så himla mysigt och jag ville bara ligga där och känna hans doft. Han får mig att må bättre alltid! Har ni också såna dagar? Det är hemskt när man känner sig så men det kanske får en att uppskatta bättre dagar ännu mer?!
Ha en härlig fredag bästa ni, jag fick inte gjort nåt igår så ska in på rummet vi målar och kolla hur det ser ut!
 
Puss på er!
frasiga våfflor fredagsbrunch när man tappar lusten
3 kommentarer
Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Mums vad gott! :)

Svar: Eller hur?! Himla gott med våfflor=)
fruborgenvik.se

Mirjam Therese

Alltså åh! Dina bilder är helt fantastiska! De får mig verkligen att känna att det är dags att plocka fram våffeljärnet jag fick i julklapp och sätta igång!

Jag har haft flera sådana dagar den här veckan faktiskt :( Vet inte riktigt vad det är med mig men har ingen ork eller inspiration till någonting av det jag borde göra. Som om min hjärna tänker för mycket men kroppen inte orkar. Konstigt det där. Jag hoppas att det går över snart, för oss båda två! :)

Svar: Tack snälla för din fina kommentar =) Jag är också inne i en sån period just nu, men förhoppningsvis går det över =)
fruborgenvik.se

Madelene Engh

Känt så varje dag den senaste veckan.. Huvudet vill mycket men kroppen orkar inte. Super fina bilder jag ska testa mig på äggfria våfflor då sonen är allergisk. Svårt att klå ditt upplägg dock! Jätte fint! :)

Svar: Usch jobbigt när det är så, men vi har ju alla som sagt såna dagar. Tack snälla=)
fruborgenvik.se