6 saker jag längtar till just nu

 
Hej bästa!
Här är 6 saker jag som jag längtar till och vill ha extra mycket just nu:
  • Tulpaner i mängder. älskar tulpaner,  tycker de ger härliga vårkänslor nu när man är så trött på vinter och kylan.
  • Friskt och starkt hår! Mitt hår känns så tråkigt och slitet just nu. Ska boka en klipptid snart och har även beställt hem en ny hudvårdsserie som jag hoppas gör va den lovar.
  • En spakväll! Spelar ingen roll om det är hemma eller på lyx-spa men det är nåt jag verkligen vill och måste göra en kväll helst den här veckan.
  • Dröm milkshakes, jag blir så sugen på att göra min egen variant. De ser ut som konstverk ju =)
  • Vår outfits! Vad jag längtar efter att lägga undan mina tjocka jackor, plocka fram solbrillor, loafers och mysiga cardigans.
  • Dricka kaffe i vårsolen! Sen jag blev mamma är kaffe min bästa vän, det smakar ju extra gott i vårsolen.

Vad längtar Du till just nu? =)

 
vad jag vill ha vårinspiration vårlängtan
1 kommentar

Kaffe o sovande bebis

 
 
 
God morgon måndag!
Vad vore måndagar utan kaffe?! Jag är ju fortfarande ledig om dagarna men det märks när helgen är över och E ska jobba igen. Allt känns så mycket lättare när E är hemma trots att jag jämt klagar på att han inte gör lika mycket som jag gör här hemma, men måndagar är bra påminnelse för att uppskatta honom mer. Hade vi haft råd hade vi nog valt att vara hemma samtidigt med Leo i ett halvår men just nu funkar det inte med tanke på vårt husköp, fiber till huset och alla andra extra avgifter som tillkommit.
Just nu sover min lille kille när han vaknar blir det lunch och sen kommer vi ta en promenad med vagnen, behöver hämta ut medicin på apoteket och även lämna tillbaka några böcker till bibblan. Och vet ni vad?? Jag vågar knappt skriva det men den här lille goskillen har börjat sova bättre, han sover gärna hemma på dagarna och istället för att skrika på kvällarna kramar han om mig och favoritkaninen och somnar. Trots han fortfarande vaknar 3-4 gånger om nätterna är vi så NÖJDA!! Vilken lyx att ha det så här, känns som en dröm haha :D
Ha det bäst vänner!
kaffe och måndagmorgon livet med bebis livet som mammaledig när bebis äntligen börjat sova bättre sovande bebis
1 kommentar

Egentid o vitaminboost

Hej vänner!
Hoppas ni har en härlig helg. Idag passade jag på att ha lite egentid när Leo sov middag och E såg på MMA. Jag ordnade fruktfat till mig själv, tog med täcket till soffan och kollade på Friends, hur härligt? Snäll man jag har som fixade lite foton så jag kan även skriva lite här.
Annars har det varit en intensiv vecka för mig med alldeles för lite sömn och därmed utebliven uppdatering här. Det lilla tiden jag fått över när jag orkat hålla ögonen öppna har jag ägnat åt att planera inför Leos 1 årskalas. Om två veckor har vi en ettåring här hemma, helt otroligt! Vi kommer ha ett litet kalas med vår allra närmaste familj och vänner och fint kommer det bli hoppas jag =)
Önskar er en fortsatt härlig söndag och förhoppningsvis hörs vi imorgon!
Kram på er
 

 
att fira en ettåring egentid som mamma fruktfat söndagsmys vitaminboost
2 kommentarer