Solomiddag

 
Hej på er!
Allt väl med er? Här är allt bra, bebis sover och jag åt en solo senmiddag för en stund sen. Jag lagade mat efter att jag nattade Leo. Jag hann helt enkelt inte tidigare än så, jag var vrålhungrig och maten satt fint =) Jag gjorde lite fint och tände ljus även om jag åt ensam, det förtjänade jag efter en intensiv dag. Jag kände mig stolt idag, tänkte att jag faktiskt fem dagar i veckan tar hand om Leo helt själv, kommer E hem vanlig tid är Leo i badet för att sedan sova (vi badar honom varje kväll) Efter badet hjälps vi åt med resten av hans kvällsrutiner. De har den lilla stunden tillsammans innan det är dags för Leo att sova. Så jag är i princip helt själv med honom alla vardagar. Visst är det intensivt och jag hinner inte med mycket annat på dagarna men det är ändå så himla mysigt och jag njuter till max, för om bara några månader har jag inte den möjligheten att vara med lilla hjärtat jämt. Hur har ni andra det som är hemma med bebis? Är ni också oftast ensamma med bebben? Jag hade gärna velat ha E hemma mer men läget är som det är. Vi passar på att umgås alla tre tillsammans på helgerna istället.
Nu ska jag ringa en vän innan annat kommer ivägen och jag glömmer bort det. Ha en fin kväll!
livet som mammaledig wok till middag
1 kommentar
Christina

Mina barn är vuxna nu men jag minns den första tiden såklart, mysigt och jobbigt, men framför allt så går det så fort! Idag är min son 22 och min dotter 19 - vart tog tiden vägen??

Svar: Åh jag tror att man kommer ihåg den första tiden för evigt, väldigt mysigt och samtidigt jobbigt som du skriver men jag tror det är den bästa tiden. Jag kanske tycker annorlunda senare men just nu känns det så. Kan tänka mig att åren swishar förbi efter att man blivit mamma, gäller att njuta av varje dag man får med dem <3
fruborgenvik.se