Kärleksdagen

 
Hej bästa!
Hoppas ni haft en mysig alla hjärtansdag med era käraste. Idag kom E hem tidigt och överaskade oss med en jättefin rosbukett och choklad. Vi åt middag alla tre tillsammans och sen tog mina killar ett bad tillsammans, Leo var överlycklig att bada i stora badkaret tillsammans med sin pappa. Det känns som att jag och E har firat alla hjärtans dag tillsammans i evigheter men det blir bättre och bättre för varje år tycker jag. 2014 var visst magiskt när vi förlovade oss på Eifeltornet och avrundande kvällen på Moulin Rouge men det var faktiskt inte det bästa hittills, förra året tog vi hem den här lilla glädjespridaren hem från BB på alla hjärtansdag, jag kommer ihåg hur trötta och slitna vi var men vi var så lyckliga att han äntligen hade kommit till oss och allt hade gått bra. Och idag ett år senare har kärleken till honom vuxit enormt mycket. Han är absolut det bästa som finns i våra liv
 
Dessa bilder tog vi igår morse efter att vi hade öppnat hans presenter, han var så glad över att äntligen få riva sönder allt papper och dessutom hitta massa roliga leksaker när han rivit klart.
Imorgon väntar dessvärre en mindre rolig dag, vi ska på ett årskontroll och han ska vaccineras, med tanke på hur han reagerade sist ser jag inte alls fram emot det. Men E ska också vara med, jag hade inte klarat det själv. Vi får hoppas på det bästa! Vi hörs!
alla hjärtansdag. att älska och känna sig älskad vår dag
0 kommentarer