Fettisdagen

 
Hej fina läsare!
Hoppas ni hunnit äta lite gott idag som vi. Det är inte ofta längre jag hinner göra fruktfat till oss, oftast blir det att vi tar lite frukt i farten och jag mumsar i mig själv också när jag matar Leo. Men det här att fixa fruktfat och annat gott, ligga ner i soffan under en filt, se på nåt bra och äta gott utan att en bebis skriker i bakgrunden är guldvärt. Livet som mamma är verkligen en utmaning varje dag, och jag vet och känner på mig att det blir mer krävande ju äldre lille älsklingen blir. Mina dagar är verkligen så intensiva just nu och jag har verkligen inte haft chansen att titta in här oftare även om jag vill.
Annars mår vi bra och Leos vattkoppor eller vad det nu var är helt borta, skönt! Idag var vi på biblioteket, lekte en stund där och lånade hem några nya böcker att titta i. Påväg hem somnade Leo en kort stund i vagnen och jag passade på att handla hem Semlor och lite annat till vår kvällsmys, han fick förresten smaka vindruvor för första gången och skrek efter mera hela tiden, ny favorit tydligen =)
 
God natt på er! Puss
fettisdagen gott till kvällsmys livet som mammaledig semlor
1 kommentar

Nu tar vi helg!

 
Då var det äntligen fredag!
Helgerna måste vi verkligen ta vara på, det är i princip bara helgerna E och Leo har ihop då vi kan göra nåt alla tillsammans, annars brukar han badas eller nattas av pappa på kvällarna , mer än så hinner de inte på vardagarna då vi brukar lägga Leo senast vid 19.
Idag har utsalgen tagit farut och nu är jag säker på att det är vattkoppor Leo fått, Vi har smörjt flera gånger med Poxclin idag, Han kändes lite varm innan vi skulle natta honom, tror feber är på gång så det kanske blir en tuff natt för oss, men nu blir det fredagsmys i soffan. Min stackars lilla älskling, det finns verkligen inget värre än när ens barn blir sjuk. Hoppas det ger sig snart!
Trevlig helg på er fina läsare!
 
 
bebis har fått vattkoppor fredagskväll fredagskänsla helgbukett
0 kommentarer

Att sova i föräldrarnas säng

 
God kväll bästa!
Idag har vi haft ännu en lugn dag men snart är det helg och förhoppningsvis kan vi hitta på nåt roligt. Utslagen på Leos kropp blev mera idag men som tur är verkar han inte värst besvärad av det, han är lite gnällig och tröttare än vanligt men annars märker jag inte av nåt mer. Ingen feber heller ännu och jag hoppas verkligen inte att det blir värre än så här. Jag är fortfarande inte säker om det är vattkoppor eller inte, men med störst sannolikhet är det vattkoppor. Vi var förbi apoteket och handlade salva till honom tidigare idag men avvaktar med den sålänge han inte visar tecken på klåda.
 
Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men äntligen funkar nattningen för oss. Leo somnar ganska fort efter våra kvällsrutiner med antingen pappa!! eller mig bredvid sig i vår säng. Ikväll när han var påväg att somna la jag över han i sin säng för att somna där men då började han resa upp sig hela tiden och grina lite. Då tog jag upp honom igen och han kramade om mig och somnade i vår säng väldigt fort. Han hade säkerligen somnat i sin egen säng med efter en stund men att låta honom gråta till sömns existerar inte i min värld och jag ser ingen mening med det. Jag tror inte han kommer vilja lämna vår säng på några år men samtidigt tycker jag faktiskt att det är ok om han vill somna i vår säng, vi flyttar honom till spjälsängen efter att han somnat och runt 3-4 tiden vill han komma över till oss och samsova med oss tills vi går upp. Jag vet att många småbarnsföräldrar kämpar med att natta i egen säng men för oss funkar detta men vi kommer försöka att lägga honom i hans egen säng då och då innan han somnar, när han väl är redo för det kommer han somna där utan protester. Jag kommer ihåg att som barn ville jag gärna sova i mina föräldras säng. Hur tänker ni kring det? Är det viktigt att era barn sover i egen säng?
att natta i egen säng att sova i föräldrarnas säng
3 kommentarer