Trädgårdshäng

 
 
Hej vänner!
Hoppas ni har en härlig långhelg. Vi har hittills haft en mysig helg, E kom hem i fredags men hela lördagen var han jättetrött, det är ju så stor skillnad i tidszonerna. Det regande hela dagen hos oss igår så vi passade på att mysa inne. Men idag har vi strålande väder, vi har i princip hängt ute i trädgården hela dagen. E nattar Leo just nu och vi funderar på att lägga honom i vagnen och gå förbi och titta på majbrasan.
Trevlig valborg!
majbrasa trädgårdshäng valborg
0 kommentarer

Brunch

 
 
God kväll!
Idag har vi haft en riktigt mysig dag. Jag bjöd mamma på brunch, efter att Leo sovit middag åkte vi in till Lund. Vi gick runt, fikade på stan och gick vidare till lekparken. Vi tillbringade mer än en timme i lekparken och gissa om Leo var nöjd?! Han var så trött efter denna dagen så han kramade om sin kanin och somnade nästan på en gång när jag nattade honom tidigare ikväll.
Nu tänker jag mamma och se på en film och ha lite mamma- dottertid. Imorgon kommer E hem och jag har faktiskt hunnit sakna honom massor. Under veckan har jag hittat en del söta lappar gömda lite här och var i huset som han skrivit till mig och Leo. Hur gulligt?!
Vi hörs vänner!
brunch mamma- dottertid mysig dag
3 kommentarer

Kvalitetstid med min bästa!

 
Hej hjärtan!
Hoppas ni haft en fin onsdag. Min dag ha varit fullspäckad men jag har fått gjort en del som vi inte hunnit med den senaste tiden. Jag hann tyvärr inte gå med Leo till lekparken idag trots att vi hade fint väder, men vi lekte och myste inne på kvällen innan det var dags för kvällsbad för honom. Hoppas på fint väder imorgon så jag istället kan hitta på nåt roligt med honom utomhus. Nu ska jag äntligen äta lite kvällsmat och varva ner lite.
 
Fin kväll till er bästa!
en fullspäckad dag mystid med min bebis
1 kommentar