M Å N D A G

 
God morgon!
Nu är det måndag och jag hoppas verkligen att det vänder för oss nu och vi får det lite lugnare här hemma. Jag kan summera så här att Leo är fortfarande sjuk så han har antagligen drabbats av nån infektion och det är inte bara en biverkning av vaccinet. I lördagsnatt hamnade vi på akuten för han fick hög feber igen trots att vi redan hade gett maxdosen Alvedon för dygnet. Han har varit jätteledsen och slö hela helgen och somnat endast i bärselen. Jag misstänker att det kanske är öroninflammation men VC hade inga tider kvar idag. Om han skulle få feber igen får jag ringa imorgonbitti för att få en tid. Men de tyckte inte det lät som öroninflammation.
Jag tycker så synd om Leo men vi kan tyvärr inte göra mer än att trösta honom med extra mycket närhet och kärlek de här dagarna. Själv mår jag inte toppen heller och känner att jag hamnat i en svacka som egentligen började i våras som jag måste ta itu med. Vi ska ju snart iväg en vecka och jag hoppas den veckan ger mig nya krafter inför hösten. Leo är vår stora glädjespridare, blir han glad och pigg igen kommer jag känna mig mycket piggare med tror jag.
Ovan ser ni dagens frukost som jag unnade mig i soffan med en tidning medan Leo sov en stund. 
Idag är vi hemma och vilar men vi kanske tar en promenad med vagnen på eftermiddagen så vi kommer ut en stund i det fina vädret ändå.
Hoppas ni får en bra och solig måndag fina! ❤
att känna sig utbränd frukost tips
8 kommentarer
FrökenTV, bloggen om tv och film

åh mums

Veronica Wallgren

Stackare! Hoppas han blir bättre snart. Det gör verkligen ont i hjärtat när dom mår dåligt :(

Elin

Ser så gott ut!! Så fina bilder:)

Anonym

Ush så jobbigt 😕hoppas han blir bättre snart stackaren💙

Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Wow vilken härlig frukost!

Johanna

vad gott det ser ut!

Lena

Vilken lyxfrukost! Mums! Hoppas plutten kryare på sig snabbt! Tråkigt att känna sig hjälplös! :(

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Dör vad gott det där såg ut! Vill ha det framför mig NU! Haha :))

sv: Tack! <3