DAGENS VC- BESÖK


Hej vänner!
Idag har jag haft fullt upp och inte haft tid för bloggen förrän nu. Bloggen har verkligen inte sina bästa dagar just nu men som ni förstår är det inte lätt att hinna med allt när man har en liten bebis. Men tack snälla ni som kikar in här och lämnar fina kommentarer <3 Idag verkade Leo lite piggare i alla fall men han har fått små röda utslag på hela magen och ryggen, förbannade vaccin säger jag bara! Han ska ju få samma vaccin efter att han fyllt ett igen, jag oroar mig för det redan nu.
Dagens VC- besök gick bra oh läkaren tyckte att det hela är en biverkning av vaccinet och borde ge sig inom ett par dagar och det verkade inget fel på öron som jag trodde. Nu vet jag att han mår bättre men att se honom må så dåligt under de senaste dagarna har gjort mig ledsen och orolig. Han är ju det dyrbaraste vi har och det är första gången han blev sjuk på riktigt, så det är klart man oroar sig. Men det huvudsakliga är att han är lite piggare och det går åt rätt håll.
Vi har annars varit ute i det fina vädret idag, bara jag och Leo. Tycker det är mysigt att gå på vagnpromenader, speciellt nu när han sitter upp och är med på ett annat sätt.
Leo somnade för en timme sen efter att jag gick med vagnen i typ 45 minuter, så nu får jag passa på att vila en stund innan det är läggdags.
Kram o god natt!
biverkningar vaccin mässling påssjuka rödahund
1 kommentar
Isabell

Vilken fin bild! :) Vad skönt att han mår bättre!

Svar: Tack snälla! kram<3
fruborgenvik.se