PALMA STAD

 
God morgon vänner!
Häromdagen åkte vi Palma. Vi missade expressbussen dit så vi tog en annan buss och resan dit tog hela två timmar. Men det var fint där och shoppingutbudet var väldigt bra. Staden kändes som ett mini Barcelona. Vi tillbringade en del av dagen där och passade även på att träffa min syster och hennes familj som också är på semester här i Mallorca. 
Känns som att dagarna försvinner ännu snabbare denna vecka. Vi har två dagar kvar här innan det är dags att åka hem. Nu börjar jag bli lite smånervös inför flygresan. I med att Leo nästan alltid vill vaggas i vagnen tills han somnar blev han övertrött påväg hit tills han tillslut somnade i bärselen. Vi får se hur det blir, jag håller tummarna att det går smidigt. Ha en skön dag fina ni!
palma shopping i Palma
0 kommentarer

HOTELLFRUKOST

 
God morgon!
En av bästa sakerna med semester är hotellfrukosten, bland det godaste jag vet, nackdelen är att man äter alldeles för mycket bara, hehe. Idag ska vi hänga här på hotellet bara och ta det lugnt då vi blev rätt så trötta igår. Ha en fin lilllördag! =)
frukost på semestern hotellfrukost
0 kommentarer

CALA MILLOR STRAND

 
Hej raringar!
Hoppas allt är bra med er. Igår var vi på stranden, det var allra första gången skulle bada i havet. Men han blev ledsen när jag doppade hans fötter i vattnet och ville inte alls. Antingen tyckte han att det var kallt eller så tyckte han inte om vågorna. Vi lekte lite vid stranden och hade det mysigt i alla fall. Stranden var jättefin och vädret var precis lagom. Idag har vi tänkt åka till Palma, gå en shoppingrunda och se oss runt.
Ha det så fint o vi hörs!
cala millor strand resa till mallorca
2 kommentarer