DAGENS BREKKIE & EN BEBIS SOM INTE SOVER!

 

Hej underbara!
Här sitter en utvilad mamma som precis fått i sig lite frukost. Det blev yoghurt, granola och färska fikon idag efter min sovmorgon, vi har nämligen bestämt här hemma att på söndagar går E upp med Leo så jag får en sovmorgon i veckan. Väldigt bra tycker jag, det var speciellt välförtjänt efter denna natten. Det känns som att Leo blir svårare och svårare att natta ju äldre han blir. Jag fattar verkligen inte vad felet är?!  Han vill absolut inte sova även om ögonen går i kors av trötthet och vi har verkligen provat ALLT, jag är noga med kvällsrutinerna men läget är fortfarande som det är. E  påstår att alla bebisar är så, håller ni med?! Hallå alla mammor o pappor därute har ni det verkligen så om kvällarna?! Att det tar minst 2 timmar att natta och så vaknar bebben flera gånger om natten igen?! Jag tröstar mig med att det är en fas som går över men ibland undrar jag verkligen när denna jobbiga fas går över, känns som att vi har haft det så här svårt i en evighet. Men annars är vår gosis helt underbar på dagarna, han är lugn och glad och gnäller sällan på dagarna.
Idag verkar solen titta fram så vi ska komma ut i fina vädret lite senare och så behöver vi handla mat inför veckan.
Ha en skön söndag bästa!
frukost med granola frukost tips varför sover min bebis så dåligt?
5 kommentarer
josephine Asplund

Gud vad gott!! Ha en fin dag! Kram<3

Svar: detsamma kram =)
fruborgenvik.se

Ajli Müller

Jag kan inte hjälpa med nattningen eller så, för jag har inga barn. Men måste få kommentera att din frukost ser makalös ut!

Svar: Haha tack snälla ändå=)
fruborgenvik.se

Fanny

Vad gott det ser ut!

Svar: =)
fruborgenvik.se

Anonym

Min var likadan. ...jag slutade med rutinen och lät honom somna till tecknat på tvn. Funka från han var typ 7 månader. FÖR honom funka det bäst att han inte visste att det var läggdags annars var det bara ren hysteri och skrik.

Svar: Ok tack för du skrev det, ibland så känns det som att man är ensam med att ha de här problemen. Jag kanske också borde sluta köra hårt med rutinerna och låta honom bestämma mer själv, saken är att man vill göra det bästa för dem men det blir inte alltid rätt. Kram
fruborgenvik.se

Anonym

Såklart 😊 hoppas du hittar något bra knep! Lycka till med flytten

Svar: Tack snälla!
fruborgenvik.se