BARNRUMSINPO


Lite idéer till barnrummet.
God morgon!
Är det bara jag som tycker att jag hinner med så mycket mer sen vi ändrade klockan?! Att den lilla timmen gör så mycket i praktiken! Vi har redan ätit frukost, jag ringde runt och fixade några ärenden inför flytten, Nu sover Leo och jag passar på att leta inspiration till hans rum och blogga förstås. Nu är det bara en månad kvar innan vi flyttar in i huset och det känns härligt trots att jag egentligen hatar att flytta, ni vet det tar ju alltid lång tid innan man känner sig hemma i det nya och har fått allting på plats men denna gången är jag i alla fall hemma om dagarna så kanske det går snabbare. Planen är att inreda huset precis som vi vill ha men det kommer helt klart ta tid men vi tar det allteftersom och tänker inte stressa. Att inreda ett hus kostar ju ganska mycket pengar och egentligen helt omöjligt att göra det på en gång men Leos rum kommer prioriteras först. Jag vill ha det fint men enkelt, så länge han är liten får jag bestämma hur det ska se ut sen kommer han nog vilja ha det som han vill. Nu kikar jag lite vidare på pinterest innan han vaknar igen.
Ha en toppen måndag vänner!
att flytta till hus barnrumsinspiration
1 kommentar

DAGENS BREKKIE & EN BEBIS SOM INTE SOVER!

 

Hej underbara!
Här sitter en utvilad mamma som precis fått i sig lite frukost. Det blev yoghurt, granola och färska fikon idag efter min sovmorgon, vi har nämligen bestämt här hemma att på söndagar går E upp med Leo så jag får en sovmorgon i veckan. Väldigt bra tycker jag, det var speciellt välförtjänt efter denna natten. Det känns som att Leo blir svårare och svårare att natta ju äldre han blir. Jag fattar verkligen inte vad felet är?!  Han vill absolut inte sova även om ögonen går i kors av trötthet och vi har verkligen provat ALLT, jag är noga med kvällsrutinerna men läget är fortfarande som det är. E  påstår att alla bebisar är så, håller ni med?! Hallå alla mammor o pappor därute har ni det verkligen så om kvällarna?! Att det tar minst 2 timmar att natta och så vaknar bebben flera gånger om natten igen?! Jag tröstar mig med att det är en fas som går över men ibland undrar jag verkligen när denna jobbiga fas går över, känns som att vi har haft det så här svårt i en evighet. Men annars är vår gosis helt underbar på dagarna, han är lugn och glad och gnäller sällan på dagarna.
Idag verkar solen titta fram så vi ska komma ut i fina vädret lite senare och så behöver vi handla mat inför veckan.
Ha en skön söndag bästa!
frukost med granola frukost tips varför sover min bebis så dåligt?
5 kommentarer

ÄLSKADE GRANATÄPPLE


Nu är det säsong för granatäpple så det gäller att frossa i sig denna härliga frukt nu när den är som godast. Inte nog med att den är så himla god, innehåller den massor med antioxidanter, men det vet nog ni om redan=)
 
Hej alla rara!
Det har varit tyst här inne på några dagar men jag har tyvärr inte haft motivation till att ta bilder och låtit kameran vila, att dagarna har varit gråå och mörka har inte gjort saken bättre men idag hade vi det faktiskt soligt även om det blåste så att barnvagnen nästan höll på att välta!!? Helt otroligt! Aja nu sitter jag under min supervarma gosiga elfilt och ska njuta av granatäpplena, jag har varit så sugen sen igår men nu är det äntligen dags, tur att E inte gillar dem så jag kan äta allt själv, haha. Nu blir det soffmys en stund innan vi lägger oss. Hoppas ni har en mysig fredagskväll!
 
 
Follow my blog with Bloglovin
säsong för granatäpple älskade granatäpplen
2 kommentarer