MORSDAGSBRUNCH

 
 
Gokväll finisar och hoppas ni haft en toppen helg!
Ni har förstås inte missat morsdagen idag, eller hur?! Jag och syrran ser till att alltid fira mamma och göra henne extra glad den här dagen.
Det här året bjöd vi henne på brunch, vi tänkte att det blir roligare med lite kvalitetstid med henne än att köpa presenter. Vi åt brunch på Café Gustav och efteråt njöt vi av sommarvärmen även idag i parken innan vi åkte hem.
 
Annars är jag väldig trött ikväll, vår lille son har varit VÄLDIGT gnällig idag, påväg hem fick jag stanna tre gånger för att försöka lugna honom, tycker det är så frustrerande när han gråter i baksätet medan jag kör,tappar koncentrationen helt. Det börjar bli omöjligt att köra ensam med Leo i bilen. När vi åker alla tre brukar jag sitta i baksätet hos honom och då går det mycket bättre. Hur som helst var han lika gnällig när vi kom hem, tillslut fick vi lägga honom i vagnen och vagga honom till sömns, det är det enda som hjälper när allt annat är fel (än så länge i alla fall) Men äntligen sover han skönt i vagnen nu och vi tänkte se på en film innan vi lägger oss.
Ha det så fint och vi hörs!
kusinkärlek morsdag morsdagsbrunch mysdag med familjen
1 kommentar
Jossan

Så himla fina bilder!! :)

Svar: Åh tack så mycket =)
fruborgenvik.se