KVÄLLSTE

 
Hallå finaste ni!
Har inte varit hemma på nästan hela dagen, därmed sen uppdatering. Hoppas allt är bra med er.
Nu när Leo har gett bärselen en chans älskar han den redan, han blir så avslappnad i den och somnar ganska fort. Kanske har vi funnit ett nytt sätt att natta honom på?! Jag hade börjat tro att det var ett onödigt köp och han kommer aldrig vilja bäras så, men äntligen har den kommit till användning.
 
Annars har E varit hos doktorn idag och dragit ut nageln på stortån för den var missfärgad. Usch jag tycker det låter så otäckt, vill verkligen inte se på hans tå, jag är känslig för sånt. Nyss la han om såret och försökte vara rolig (läs jobbig) och visa mig tån. Nu låtsas jag vara sur och upptagen så han slutar. Visst är vi barnsliga?! Jag trodde vi skulle bättras på den fronten när Leo kom men ingenting har förändras.
 
Bjuder på några bilder E tog på mig när jag skulle dricka te ikväll. Att dricka kvällste är en vana för mig, nåt som jag faktiskt alltid gör. Att man är en vanemänniska utan att ens tänka på det..Är ni också teälskare? Ge mig i såfall tips på era favoriter, gillar att testa nya varianter och smaker. Nä ni nu ska slappa lite i soffan och se på tv.
Kram!
 
att vara vanemänniska kvällste
3 kommentarer
Ajli Müller

Gud, jätteläskigt att dra ut en nagel!? Det är typ mardröm ju..!?

Svar: Eller hur?! Tack för du håller med mig, han tyckte ju att jag bara var "larvig" =D
fruborgenvik.se

Linda

Så himla fina bilder! :)

Svar: Åh tack snälla =)
fruborgenvik.se

Anonym

Hej! Den vita kudden på stolen vart är den ifrån? :-)

Svar: Hej! Från HM home =)
fruborgenvik.se