KVÄLLSTE

 
Hallå finaste ni!
Har inte varit hemma på nästan hela dagen, därmed sen uppdatering. Hoppas allt är bra med er.
Nu när Leo har gett bärselen en chans älskar han den redan, han blir så avslappnad i den och somnar ganska fort. Kanske har vi funnit ett nytt sätt att natta honom på?! Jag hade börjat tro att det var ett onödigt köp och han kommer aldrig vilja bäras så, men äntligen har den kommit till användning.
 
Annars har E varit hos doktorn idag och dragit ut nageln på stortån för den var missfärgad. Usch jag tycker det låter så otäckt, vill verkligen inte se på hans tå, jag är känslig för sånt. Nyss la han om såret och försökte vara rolig (läs jobbig) och visa mig tån. Nu låtsas jag vara sur och upptagen så han slutar. Visst är vi barnsliga?! Jag trodde vi skulle bättras på den fronten när Leo kom men ingenting har förändras.
 
Bjuder på några bilder E tog på mig när jag skulle dricka te ikväll. Att dricka kvällste är en vana för mig, nåt som jag faktiskt alltid gör. Att man är en vanemänniska utan att ens tänka på det..Är ni också teälskare? Ge mig i såfall tips på era favoriter, gillar att testa nya varianter och smaker. Nä ni nu ska slappa lite i soffan och se på tv.
Kram!
 
att vara vanemänniska kvällste
3 kommentarer

FRUKTSTUND

 
Här sitter jag och har solo fruktstund. Leo sover,  för första gången idag satt han på riktigt i sin babybjörn, medan jag stod och vek tvätt. Efter en stund somnade han, jag tog av den försiktigt och la honom på sängen. Kan man låta bebisar sova i bärsele, är det någon som vet?! Han verkar ha lätt att somna i den i alla fall.
E är påväg hem och om vi hinner ska vi baka bullar ikväll annars tar vi det imorgon. Åh så gott med bullar, det vattnas i munnen redan =)
 
baka bullar fruktfat sommarfrukter
1 kommentar

MORSDAGSBRUNCH

 
 
Gokväll finisar och hoppas ni haft en toppen helg!
Ni har förstås inte missat morsdagen idag, eller hur?! Jag och syrran ser till att alltid fira mamma och göra henne extra glad den här dagen.
Det här året bjöd vi henne på brunch, vi tänkte att det blir roligare med lite kvalitetstid med henne än att köpa presenter. Vi åt brunch på Café Gustav och efteråt njöt vi av sommarvärmen även idag i parken innan vi åkte hem.
 
Annars är jag väldig trött ikväll, vår lille son har varit VÄLDIGT gnällig idag, påväg hem fick jag stanna tre gånger för att försöka lugna honom, tycker det är så frustrerande när han gråter i baksätet medan jag kör,tappar koncentrationen helt. Det börjar bli omöjligt att köra ensam med Leo i bilen. När vi åker alla tre brukar jag sitta i baksätet hos honom och då går det mycket bättre. Hur som helst var han lika gnällig när vi kom hem, tillslut fick vi lägga honom i vagnen och vagga honom till sömns, det är det enda som hjälper när allt annat är fel (än så länge i alla fall) Men äntligen sover han skönt i vagnen nu och vi tänkte se på en film innan vi lägger oss.
Ha det så fint och vi hörs!
kusinkärlek morsdag morsdagsbrunch mysdag med familjen
1 kommentar