CITRONSTEKT LAX OCH QUINOASALLAD

Hej på er!
Hur har er torsdag varit? Nu är det snart helg, det är även jag som är mammaledig glad över för då är pappa E hemma med oss också, hur mysigt?!
Ikväll gjorde jag en god hälsosam middag gjord på citronstekt lax, kokt röd quinoa och blandsallad toppad med granatäpple. Till maten drack vi granatäppeljuice som jag tycker är så gott.
Annars mår Leo bättre idag så jag slipper oroa mig så mycket. Är ni andra mammor också så och oroar er för det minsta lilla?! eller är det bara jag som är så nojig? Ibland kan jag störa mig lite på att E är så pass lugn när Leo till exempel sätter i halsen men han tycker att det är jag som hetsar för mycket. Det kanske är så men jag har svårt att låta bli...
citronlax med quinoasallad granatäppeljuice hälsosam middag lax recept mammakänslor
4 kommentarer

MORGONTRÄNING


Hej finisar!
Min morgon har börjat toppen med lite snabb träning på mattan i vardagsrummet med en vaken glad bebis som åskådare. Jag körde enligt programmet här, jag upplevde övningarna lätta men i med att det endast har gått 6 veckor efter förlossningen och jag inte varit på återkrontroll än vill jag inte börja med tuffare övningar ännu. Efter att jag var klar med övningarna blandade jag en god smoothie. Nu har Leo somnat så jag tänkte köra hans säng till hallen vid badrummet och ta en snabb dusch med dörren öppen så jag kan se honom.
På eftermiddag ska jag på barnvagspromenad tillsammans med min syster.
Önskar er en fin dag!
core träning mamma i form mammaträning morgonträning träning efter förlossningen
2 kommentarer

HEMMAMYS


God kväll vänner!
Hur har ni haft det idag? Jag har haft det riktigt mysigt med min lilla älskling. Vi har badat och även sovit en stund tillsammans så vi är pigga och glada trots att min stackars mini är fortfarande lite förkyld. Han är lite täppt i näsan och det gör tydligen att han sätter väldigt lätt i halsen, usch det är så otäckt när det händer men idag har det inte alls hänt så jag hoppas att det är över nu. Jag har fått rådet att höja huvudändan när han ligger och skölja näsan några gånger om dagen. Håller tummarna att det inte händer igen annars måste vi åka in till barnakuten tyckte BVC- sköterskan. Nu ska jag fortsätta att mysa med min lilla familj i soffan.
Trevlig kväll och kram!
bebis sätter i halsen förkyld bebis mysig hemmadag
1 kommentar