FREDAGSMIDDAG

 
 
Igårkväll åt vi middag på Kockeriet tillsammans med E s kollegor. Det var första gången vi åt där och jag gillade allt med stället, inredningen, maten, atmosfären allt var bra. Leo fick såklart följa med. Han ville inte ligga i vagnen och fick sitta med oss. Han tittade nyfiket på allt, alla nya ansikten, maten, stället och såg jättenöjd ut.
Många tyckte vi är så bortskämda med att ha en sån glad och lugn bebis. Det kanske börjar bli dags för oss att köpa matstol till Leo så han kan sitta med oss vid bordet när vi äter. Förra helgen var vi på Ikea tillsammans med farmor och han fick provsitta i olika stolar men vi har inte riktigt bestämt va vi ska ha för stol. Nästa vecka har vi tid på BVC för hans 4- månaders kontroll och då tänkte jag passa på att fråga lite om det. Jag vet att det fortfarande är lite tidigt men jag tror han kan sitta upp kortare stunder. Han verkade trivas jättebra i alla fall.
 
Bild från förra veckan när vi var på Ikea.
att sitta i baby matstol att äta ute med bebis fredagsmiddag med bebis kockeriet
1 kommentar
Cita

Vi har en gammal Stokke och BVC sa att det är ok att hon sitter i den men bara när hon är pigg och kan sitta rakt, så fort hon börjar tippa och falla med kroppen måste hon bort. Vad sa er BVC?

Svar: Har inte frågat än, ska fråga idag men det låter väl logiskt sålänge de sitter rakt och inte klagar tycker jag att det borde gå bra. Det är väldigt svårt att missa nåt de inte trivs med =D
fruborgenvik.se