10 SAKER NI INTE VET OM MIG

 
 
1. Pasta är min favoritmaträtt. Gillar all sorts pasta och skulle kunna äta pasta varje dag året om utan att tröttna.
 
2. Min favoritgodis är colaflaskor.
 
3. Jag har nedsatt syn (-2,25) på båda ögonen och använder endagslinser.
 
4. Så fort jag kommer hem byter jag om till mjukiskläder, det är verkligen det första jag gör när jag kommer hem.
 
5. När jag var liten sög jag på håret jämt, äckligt!
 
6. Jag är så rädd för plötsligt spädbarnsdöd, när Leo var nyfödd tänkte jag mycket mer på det och på nätterna gick jag upp MÅNGA gånger för att se om han andades och han fick absolut inte samsova med oss förrän han fyllde 3 månader. Jag har den rädslan fortfarande, när han ligger själv i sovrummet på dagarna kollar jag till honom var 5-10:e minut så allt är ok med honom. På nätterna har jag börjat slappna av bättre.
 
7. Jag är ingen vattenälskare och har svårt att dricka det utan att vara törstig, jag blir sällan törstig bortsett från tiden jag precis börjat amma. Iskallt vatten funkar om jag är riktigt törstig men hatar ljummet vatten, kan inte ens svälja ner det.
 
8. Jag hatar att höra min egen röst inspelad. Det första tänker är "Låter jag verkligen så hemskt"?!
 
9. Jag blir så irriterad och arg när jag är hungrig, de flesta gånger jag och E bråkar är när jag är hungrig, haha :D, han tycker att jag beter mig som ett barn men jag kan tyvärr inte hjälpa det.
 
10. Jag har hittills besökt 16 länder.
10 saker om mig saker ni inte visste om mig
2 kommentarer
Junitjej

Kul att få veta mer om dig!

Svar: Va roligt att du gillar det☺
fruborgenvik.se

EVELINA

Vad kul att få veta mer om dig! Hoppas rädslan för spädbarndsdöd blir lättare snart, men förstår till 100 % att du är orolig, tror jag kommer att känna likadant och vi får väl tänka att det ju visar att vi bryr oss (åtminstone brukar min man säga det till mig när jag blir trött på mig själv ibland när jag känner att jag oroar mig för mycket över saker som har med babyn i magen att göra).

Känner igen det där med att byta om till mjukiskläder, det är också det absolut första jag gör när jag kommer hem och väldigt hög igenkänningsfaktor också på det där med dåligt humör som hungrig, de flesta av våra gräl sker också när jag är just alldeles för hungrig ... När vi är på resa brukar Wiktor köpa på sig små påsar med snacks som han har redo de stunder han märker att mitt blodsocker börjar sjunka farligt lågt, haha :D

Svar: haha rätt coolt att man känner igen sig på vissa egenskaper hos andra😀 jag tror också på det, jag nämnde det en gång för vår BVC sköterska och hon tyckte inte alls det lät konstigt, hon sa det är så man förbereder sig inför sin föräldraroll. Jag var också ganska orolig under graviditeten, men tror det är naturligt, som sagt det är tecken på att man bryr sig ☺
fruborgenvik.se