10 SAKER NI INTE VET OM MIG

 
 
1. Pasta är min favoritmaträtt. Gillar all sorts pasta och skulle kunna äta pasta varje dag året om utan att tröttna.
 
2. Min favoritgodis är colaflaskor.
 
3. Jag har nedsatt syn (-2,25) på båda ögonen och använder endagslinser.
 
4. Så fort jag kommer hem byter jag om till mjukiskläder, det är verkligen det första jag gör när jag kommer hem.
 
5. När jag var liten sög jag på håret jämt, äckligt!
 
6. Jag är så rädd för plötsligt spädbarnsdöd, när Leo var nyfödd tänkte jag mycket mer på det och på nätterna gick jag upp MÅNGA gånger för att se om han andades och han fick absolut inte samsova med oss förrän han fyllde 3 månader. Jag har den rädslan fortfarande, när han ligger själv i sovrummet på dagarna kollar jag till honom var 5-10:e minut så allt är ok med honom. På nätterna har jag börjat slappna av bättre.
 
7. Jag är ingen vattenälskare och har svårt att dricka det utan att vara törstig, jag blir sällan törstig bortsett från tiden jag precis börjat amma. Iskallt vatten funkar om jag är riktigt törstig men hatar ljummet vatten, kan inte ens svälja ner det.
 
8. Jag hatar att höra min egen röst inspelad. Det första tänker är "Låter jag verkligen så hemskt"?!
 
9. Jag blir så irriterad och arg när jag är hungrig, de flesta gånger jag och E bråkar är när jag är hungrig, haha :D, han tycker att jag beter mig som ett barn men jag kan tyvärr inte hjälpa det.
 
10. Jag har hittills besökt 16 länder.
10 saker om mig saker ni inte visste om mig
2 kommentarer

SOLSEMESTER


I slutet på juli börjar Eriks semester och vi har fortfarande inte riktigt bestämt oss om vi ska resa utomlands eller inte. Vi har pratat om att bila i Sverige i sommar och kanske resa senare till hösten eller vintern. Men å andra sidan är det ett tag sen vi åkte utomlands, förra sommaren var jag nygravid, mådde inget vidare och ville absolut inte resa.
Idag har jag kikat lite på bokasmart.se och hittat många billiga resor, nu blir jag mer sugen att komma iväg en vecka. Det kommer såklart bli mysigt att resa som en familj för allra första gången. Vi är oftast spontana, det kanske blir så att vi kommer iväg redan nu i sommar men om inte nu, blir det senare i år. Tipsa mig gärna om bebisvänliga resmål till solen.
 

Inlägget är i samarbete med bokasmart.se
billiga resor bokasmart.se resa med bebis resor till solen
4 kommentarer

NÅT TRÅKIGT HAR HÄNT!

 
 
Hej vänner!
Min man har blivit av med sin ring. Vi tränade på utegymmet tillsammans och han tog av sig ringen och la den i jackfickan i kassen han hade med sig. När vi kom hem och han skulle ta ringen på sig efter duschen hittar vi inte den. Vi har verkligen letat och letat i alla hans fickor och tittat nästan 100 gånger i kassen men den är borta. Det är väldigt trist såklart. Vi utbytte våra förlovningsringar 140214 i Paris där vi förlovade oss, de är liksom mer än bara ringar för oss och är/var symbolen på vår fina dag. Men det är sånt som händer och det kan man ju inte göra nåt åt. Vi får beställa en exakt likadan fastän det aldrig blir samma sak.
Annars har vi det regnigt idag men mig gör det absolut inget, har mycket att fixa med här hemma.
Önskar er en fin onsdag!
 
borttappat förlovningsring
6 kommentarer