# JANUARI

Det är söndag och sista dagen i januari, årets första månad har gått alldeles fort. Här ser ni några av januarimånadens bilder. En stor fördel med bloggen är att man tar många bilder. I februari har vi bf så jag längtar, tiden får gärna gå ännu fortare nu de här sista dagarna. Jag är supertaggad! 
min januarimånad
1 kommentar

NUDE NAGLAR

 
Är så nöjd med mina nudefärgade naglar. Problemet är att de växer så himla fort nu, hur korta vi än gör dem så är de lite långa efter bara någon vecka tycker jag. Hoppas de inte växer lika snabbt efter graviditeten så jag  slipper behöva fixa dem så ofta.
 
nudefärgade naglar shellac naglar
0 kommentarer

Myslördag

 
Jag har varit seg idag och haft ont i hela kroppen känns det som, men har trots allt haft en väldigt mysig lördag. Tanken var att jag o älskling skulle käka ute och gå på bio, men jag ville verkligen inte ut, hade inte lust att sminka mig, fixa håret och göra mig "dejtfin" så vi stannade hemma istället. Det blev en supermysig hemmadag, vi lagade lunch ihop, spelade Marvel super heroes i några timmar och sen gjorde vi tacos och såg på gladiatorerna och spelade lite till igen. Men nu är jag riktigt trött, ska ta min järntablett med lite juice sen blir det film i sängen för oss som jag förmodligen kommer somna till.
God natt på er och vi hörs imorgon!
hemmadag
1 kommentar