LILLA GIRAFFEN


Idag testade vi att ligga på magen och träna nacken lite. Det gick väldigt bra men efter en stund tröttnade Leo och började gnälla. Det var BVC- sköterskan som rekommenderade att börja redan nu och träna nacken korta stunder om dagen.
Idag har Leo sovit väldigt mycket, hoppas han orkar hålla sig vaken en stund nästa gång han vaknar för att äta så mamma kan gosa med honom. När han sover längre stunder på dagen hinner jag sakna honom och blir så glad när han vaknar för att äta men så fort han ätit klart så somnar han oftast i min famn igen.
 
 
träna nacken hos nyfödd
1 kommentar

STICKADE SOCKOR

 

Hur söta är inte dessa sockor som en kär vän till farmor stickat till Leo?! Gillar färgerna och Leo som oftast har kalla fötter kommer ha stor nytta av dem.
 
 
stickade bebissockor
1 kommentar

ATT TA EN LITEN PAUS

 
Hej från en glad mamma!
Idag är jag utvilad. Fick sovmorgon då E tog hand om Leo från nio till halv tolv. Jag var uppe med honom mellan fyra och halv nio. Det en morgonpigg liten bebis vi har här hemma. Jag ammade honom så fort jag vaknade och han somnade om igen. Då hann jag med en dusch och en god frukost i lugn och ro. Att få äta klart uppskattas väldigt mycket sen Leo kom till världen. Nu är Es lediga dagar slut men han har möjlighet att jobba hemifrån och det är så himla skönt att vi kan vara hemma hela familjen fortfarande. Jag har ju varit hemma sen mitten på december och E har kunnat jobba mycket hemifrån så det känns som att vi har varit "lediga" tillsammans rätt lång tid redan. Att jag valde stanna hemma och vila ut mig så pass tidigt var väldigt klokt med tanke på hur intensivt livet känns nu. Det kan jag rekommendera till er alla som väntar barn, ta några veckors ledighet innan beräknad bf, det kommer kroppen och själen vara tacksam för.
 
ledighet innan förlossningen nyttig frukost sovmorgon ta en paus
3 kommentarer