DAGENS TRAUMATISKA UPPLEVELSE

 
Hej!
Idag var det dags för Leos extra vaccin inför resan. Han fick en extra dos av mässling och röda hund vaccinet redan nu eftersom vi ska resa snart. Egentligen skulle han ha fått det senare efter att han fyllt 18 månader. Jag var inte så nervös eftersom det har gått hyfsat bra de andra gångerna men idag blev han verkligen jätteledsen, så har jag aldrig sett honom gråta förut. Han grät så han tappade andan under några sekunder, det var så otäckt och hemskt att se honom så. Så hemskt att jag ångrar att resa tidigt med honom och utsätta honom för det. Man kan ju välja och inte vaccinera men jag ville inte riskera och resa utan att vaccinera honom heller. Och hur skulle vi veta att han kommer reagera som han gjorde?! Men nu är det gjort och det är över. Han har inte varit så pigg efter det och gråtit för det minsta lilla. Men eventuella biverkningar kommer inte först om en vecka. Vi får hoppas att vi slipper det i alla fall denna gången.
Framöver kommer jag ha en stor räldsla för att vaccinera honom igen och största rädslan är att han ska gråta på det sättet fler gånger. Usch ibland är det så svårt att vara mamma!
traumatisk upplevelse av vaccination vaccination av bebis
0 kommentarer

GOBABYGO

 
I samarbete med GoBabyGo har vi fått möjligheten att testa "Krypa serien". Paketet innehåller fyra olika produkter, knäskydd, strumpor, leggings och strumpbyxor. GoBabyGo seriens produkter är utformade för att  främja barnens motorik, språk och lärande.  Krypa serien är särskild inriktad på att hjälpa de yngsta mellan 6- 12 månader att lära sig krypa. Med gummi på knäna och under fötterna glider inte barnet när den kryper, leker och utforskar nya saker. Serien är utformad i Danmark och gjort i mjuk strechigt bomull som är certifierad enligt OEko-Tex Standard 100. Snart kommer det lanseras en svensk websida som förutom webbutik erbjuder inspiration på hur man med hjälp av olika små övningar och lekar i vardagen stärker sitt barns motoriska utveckling.
 
Jag kommer vid ett senare tillfälle efter att vi hunnit använda produkterna ett tag återkoppla till detta inlägg med vår recension och vad just vi tycker om produkterna. Vad jag kan skriva just nu är att produkterna känns härligt mjuka med snygg och funktionell design. Har börjat använda knäskydden dagligen. Leo kryper inte riktigt än men han pressar sig fram några centimeter just nu. Håll utkik för mer uppdatering när vi hunnit använda produkterna mer.
 
 
 
 
gobabygo krypa serien från gobabygo lära sig krypa
1 kommentar

VI HAR BLIVIT MED HUS!

 
Hej hjärtan!
Hoppas allt är bra med er. Jag tänkte berätta för er att vi köpt hus. Att köpa hus har vi länge drömt om och nu har det gått i uppfyllelse. Vi är så glada över det, just nu känns det som att livet är extra snällt mot oss och jag hoppas att det fortsätter så =) Den första december går flyttlasset till nya lyan. Allt känns ju så spännande, alltifrån att bli husägare till att inreda och göra huset "vårt". Huset är fräscht och inflyttningsklart men vi (läs jag) skulle vilja göra om några små saker, hehe. Men det tar vi allt eftersom efter att vi flyttat in. Så snart får ni hänga med i inredningsresan av vårt nya boende.
Ha en fin tisdag o kram på er ❤!
att bli husägare vi har köpt hus
3 kommentarer