BARNBÖCKER OCH HEMMAMYS

 
Hej vänner!
I lördags var vi på biblioteket och lånade pekböcker till vår lillplutt. Han gillar väldigt mycket att titta på bilderna och dessutom är de så goda att smaka på tycker han.
Idag är det regnigt här i Malmö så vi håller oss hemma och myser. Leo har kommit till en ny utvecklingsfas och han är inte jätteglad om jag säger så. Annars är vi väldigt bortskämda med en lugn och glad bebis, nu ligger allt fokus på honom och jag hoppas verkligen att den här jobbiga perioden går över snart.
Kram på er!
barnböcker hemmamys pekböcker
5 kommentarer
Veronica

Böckerna som tex krokodilen i bilen är väldigt populära på jobbet :) (jobbar som förskollärare)

Svar: Va roligt att vi lyckades då =) Han visar mer intresse än vad jag trodde för böcker redan. Du får gärna tipsa om fler som du vet är populära hos de mindre. Kram =)
fruborgenvik.se

Susanna Maria

Så mysigt. Jag älskar att läsa böcker för mina små <3

Svar: Håller med dig =) längtar till han blir lite större så han kan hänga med lite mer, just nu duger bilderna för honom i alla fall=)
fruborgenvik.se

Veronica Wallgren

Böckerna om Ingrid och böckerna om pino är också populära bland våra allra minsta. Och den boken om krokodilen i bilen finns i många bra varianter med många olika sånger som tex imse vimse spindel, i ett hus vid skogens slut mm :) kram

Svar: Tack för tipsen!
fruborgenvik.se

Emma

Så mysig bild! :)

Svar: Tack snälla!
fruborgenvik.se

Cita

Åh vad mysigt! <3

Svar: Ja mysstunder med de här småttingarna är bland de bästa som finns. =) kram
fruborgenvik.se