Randombilder

 
Igår var det black friday och istället för att ge mig ut i rabattdjungeln på stan träffade jag några vänner. Numera hinner jag inte göra det så ofta och tycker det är synd. De här månaderna är egentligen sista tiden utan bebis och jag borde verkligen passa på och komma ut oftare men i med att jag jobbar långa dagar och pendlar till jobbet har jag ingen ork kvar på kvällarna. Jag vill bara hem, äta och ligga i soffan innan det är läggdags. Men snart slutar jag jobba och då ska jag passa på och vila ut mig ordentligt och göra lite roligare saker dels tillsammans med E, då det är sista tiden som det är bara jag och han liksom och dels tillsammans med mina vänner.
Igår gick vi in i vecka 30, jag hann tyvärr inte ta några magbilder men försöker göra det imorgon.
 
 
Denna vackra bukett fick vi hemlevererad av Es farbror. En väldigt fin överraskning, inte varje dag man får hem vackra blommor så vi är väldigt tacksamma.
I veckan kom favorit hudprodukterna från Dermalogica med posten. Så nöjd!
I gårkväll hade jag en trevlig kväll med mina tjejer. Vi testade en ny restaurang "söder om Småland" på möllan, maten var väldigt god men man fick väldigt små portioner.  Jag åt ångkokt oxkind med skånska linser, mm gott!!
 
Jag var så sugen på cheesecake så vi åkte vidare till Pronto efter maten och fikade.
 
Den mysiga tiden på året är här och stan är finare än alltid.
Såklart Malmös godaste cheesecake! Tyvärr så råkade jag ut för det tråkiga här på fiket, men jag märkte ju inte av det då, så kvällen kändes lyckad. Måste träffas med tjejerna oftare, bland de mysigaste som finns!
Kom hem strax innan11 och la mig sent, så vi tog en välbehövlig sovmorgon idag efter en lång vecka med tidiga morgonar.
 
Min riktigt sena med goda frukost idag!
 
   
 
 
 
random bilder
0 kommentarer