Gravid i vecka 30

God måndagkväll! Jag vet att det har ekat tomt här i bloggen de senaste dagarna men tyvärr kommer det bli bara såna här spontana snabba inlägg två veckor framåt i alla fall och efter det försöker jag skärpa mig för då har jag lite mer tid att äga åt bloggen. Vi tog några snabba bilder ikväll i alla fall , så vi har magen dokumenterad även i denna vecka. Nu är vi redan i vecka 30 och det är 10 veckor kvar till den stora dagen. Kan inte förstå att tiden går så fort. Idag är det 73 dagar till bf enligt appen. Jag har mått hyfsat bra idag, med ryggen är det bättre trots att jag jobbat. Det är olika från dag till dag och jag är tacksam över att jag har de här bättre dagarna med. Natten till idag sov jag inte tillräckligt, hade ont i ryggen och det var obehagligt att ligga ner med ryggont men när jag väl somnade sov jag gott. Är dock väldigt trött idag just p.g.a. sömnbrist tror jag, gick upp väldigt tidigt för att komma iväg till jobbet och då hade det minsann varit skönt att bara ligga kvar och sova vidare.
 
"Lillmagen" har växt på sig ordentligt nu känns det som och vår mini i magen har blivit superaktiv. Han var igång nästan hela tiden på jobbet idag men nu på kvällen har han varit lugnare, det brukar faktiskt vara tvärtom att han livlig på kvällarna men idag hade han nog bestämt sig för annat.
 
Jag längtar såklart till det är dags att träffa vår lilla älskling för första gången men ibland känns det som att tiden rusar iväg och jag inte hinner njuta av graviditetsbubblan som jag borde.
 
En trött preggo! Och ibland känns det som att det vore skönt om det ändå går fort. När man är gravid så är man faktiskt inte sig slälv, hur mysigt det än är. Hur mycket man än försöker att vara "lika duktig" som vanligt går det liksom inte. Jag har för höga krav på mig själv och vill att jag ska orka med allt som vanligt men bara den vanliga vardagstressen tar kål på mig.
Kvällsfika när det är som bäst! Frukt är bland det bästa jag vet nu, hela graviditeten ja till och med i början av graviditeten har jag haft sug efter frukt. Så om man verkligen får cravings under gravititen är frukt min craving.
Nu måste jag sova vänner så vi hörs senare!
 
 
 
 
frukt cravings gravid i vecka 30
0 kommentarer