Gravid i vecka 30

God måndagkväll! Jag vet att det har ekat tomt här i bloggen de senaste dagarna men tyvärr kommer det bli bara såna här spontana snabba inlägg två veckor framåt i alla fall och efter det försöker jag skärpa mig för då har jag lite mer tid att äga åt bloggen. Vi tog några snabba bilder ikväll i alla fall , så vi har magen dokumenterad även i denna vecka. Nu är vi redan i vecka 30 och det är 10 veckor kvar till den stora dagen. Kan inte förstå att tiden går så fort. Idag är det 73 dagar till bf enligt appen. Jag har mått hyfsat bra idag, med ryggen är det bättre trots att jag jobbat. Det är olika från dag till dag och jag är tacksam över att jag har de här bättre dagarna med. Natten till idag sov jag inte tillräckligt, hade ont i ryggen och det var obehagligt att ligga ner med ryggont men när jag väl somnade sov jag gott. Är dock väldigt trött idag just p.g.a. sömnbrist tror jag, gick upp väldigt tidigt för att komma iväg till jobbet och då hade det minsann varit skönt att bara ligga kvar och sova vidare.
 
"Lillmagen" har växt på sig ordentligt nu känns det som och vår mini i magen har blivit superaktiv. Han var igång nästan hela tiden på jobbet idag men nu på kvällen har han varit lugnare, det brukar faktiskt vara tvärtom att han livlig på kvällarna men idag hade han nog bestämt sig för annat.
 
Jag längtar såklart till det är dags att träffa vår lilla älskling för första gången men ibland känns det som att tiden rusar iväg och jag inte hinner njuta av graviditetsbubblan som jag borde.
 
En trött preggo! Och ibland känns det som att det vore skönt om det ändå går fort. När man är gravid så är man faktiskt inte sig slälv, hur mysigt det än är. Hur mycket man än försöker att vara "lika duktig" som vanligt går det liksom inte. Jag har för höga krav på mig själv och vill att jag ska orka med allt som vanligt men bara den vanliga vardagstressen tar kål på mig.
Kvällsfika när det är som bäst! Frukt är bland det bästa jag vet nu, hela graviditeten ja till och med i början av graviditeten har jag haft sug efter frukt. Så om man verkligen får cravings under gravititen är frukt min craving.
Nu måste jag sova vänner så vi hörs senare!
 
 
 
 
frukt cravings gravid i vecka 30
0 kommentarer

Första advent

Hej på er!
Hoppas er första adventhelg har varit supermysig. Själv har jag haft fullt upp med att handla julpynt och fixa här hemma idag. På kvällen har jag bara legat i soffan och njutit av julkänslan, julgodis och lussebullar. Den mysiga tiden på året är här och jag minst sagt längtar till långledighet nu, men först 2 arbetsveckor kvar. Jag hoppas bara att jag kommer må någorlunda bra under tiden jag har kvar till bf, idag är det 74 dagar kvar. Min onda rygg och bäckensmärta känns tyvärr lite sämre för varje dag som går. På dagarna mår jag ganska bra, men kvällarna är inte så roliga.
Ha en fortsatt trevlig kväll för nu kan jag knappt sitta ner med min onda rygg, måste upp och röra mig lite!
 
Såhär ser det ut hemma just nu, mysigt!!
 
 
 
 
 
 
 
första advent julinredning julpynt
1 kommentar

Randombilder

 
Igår var det black friday och istället för att ge mig ut i rabattdjungeln på stan träffade jag några vänner. Numera hinner jag inte göra det så ofta och tycker det är synd. De här månaderna är egentligen sista tiden utan bebis och jag borde verkligen passa på och komma ut oftare men i med att jag jobbar långa dagar och pendlar till jobbet har jag ingen ork kvar på kvällarna. Jag vill bara hem, äta och ligga i soffan innan det är läggdags. Men snart slutar jag jobba och då ska jag passa på och vila ut mig ordentligt och göra lite roligare saker dels tillsammans med E, då det är sista tiden som det är bara jag och han liksom och dels tillsammans med mina vänner.
Igår gick vi in i vecka 30, jag hann tyvärr inte ta några magbilder men försöker göra det imorgon.
 
 
Denna vackra bukett fick vi hemlevererad av Es farbror. En väldigt fin överraskning, inte varje dag man får hem vackra blommor så vi är väldigt tacksamma.
I veckan kom favorit hudprodukterna från Dermalogica med posten. Så nöjd!
I gårkväll hade jag en trevlig kväll med mina tjejer. Vi testade en ny restaurang "söder om Småland" på möllan, maten var väldigt god men man fick väldigt små portioner.  Jag åt ångkokt oxkind med skånska linser, mm gott!!
 
Jag var så sugen på cheesecake så vi åkte vidare till Pronto efter maten och fikade.
 
Den mysiga tiden på året är här och stan är finare än alltid.
Såklart Malmös godaste cheesecake! Tyvärr så råkade jag ut för det tråkiga här på fiket, men jag märkte ju inte av det då, så kvällen kändes lyckad. Måste träffas med tjejerna oftare, bland de mysigaste som finns!
Kom hem strax innan11 och la mig sent, så vi tog en välbehövlig sovmorgon idag efter en lång vecka med tidiga morgonar.
 
Min riktigt sena med goda frukost idag!
 
   
 
 
 
random bilder
0 kommentarer