BLÅBÄR- OCH KOKOSSMOOTHIE


Här ovan ser ni min goda söndagsmellis. Receptet kommer från ett tidigare nummer av tidningen Shape up som jag hade hemma,(en favorittidning!).
Receptet ser ni längst ner på den andra bilden. Mixa ihop alla ingredienserna och toppa med blåbär och riven kokos ( jag använde rostade kokosskivor som också finns att köpa i matbutiker.
Ha en skön söndag!
 
blåbärsmoothie mellanmål nyttig smoothie tidningen shap up
1 kommentar

VECKOHANDLAT

 
Hej på er! Hoppas  det är bra med er. Med mig är det inte så bra, först åkte jag på en rejäl förkylning för ca 2 veckor sen och därefter har jag haft stora bekymmer med min endometrios, så jag har haft ont, mått dåligt och sovit en hel del däremellan och varit på en del läkarbesök.
Nog om alla tråkigheter så måste jag säga att jag känner mig lite bättre idag (skönt!) så jag och sambon var iväg och veckohandlade mat. Vi åt en mumsig hemlagad middag med nyss, det var ju ett tag sen man hade lust till att laga mat liksom, det måste vara ett tecken på att jag börjar piggna på mig eller det hoppas jag i alla fall =)
 
Vi fick med oss en massa nyttigheter och så syndade vi med lite lite godis... det är ju trots allt lördag idag.
 
veckohandlat mat
0 kommentarer

A BETTER HOUSE

Blev lite förtjust i det här fina huset som jag snubblade över på Hemnet. Hur fint?!
 
 
Jag är fortfarande förkyld, ligger hemma kollar på serier, lyssnar på musik, surfar på nätet, läser böcker tidningar men är ändå uttråkad... ja ni vet ju hur det är att vara sjuk. Hoppas känner mig lite piggare imorgon så jag kan komma iväg till jobbet och sen träffa en kompis på kvällen. Det har regnat större delen av dagen men det börjar klarna upp så nu ska jag och min kille ta en kvällspromenad.
husinspiration interiör vit hus
0 kommentarer